Skötbord för offentliga miljöer

Skötbord för offentliga miljöer skiljer sig från de skötbord man har hemma. De utsätts för mycket slitage av många olika användare och måste därför vara av hög kvalitet och väldigt slitstarka. Ett skötbord som är mycket populärt är det vägghängda skötbordet Robust. Det är både slitstarkt och enkelt att använda. På nätet finns det mesta i skötbordsväg för offentliga miljöer. Skötbordsspecialisten är leverantör av väggskötbord, golvskötbord, uppfällbara skötbord, höj- och sänkbara skötbord och även skötbord med mätsticka. De säljer också tillbehör som skötbordsdynor, blöjpåsar och stegar. Bland de många kunderna finns sjukhus, restauranger, kyrkor, daghem, bensinstationer, sportanläggningar, museer, affärscenter och hotell.

Vilket skötbord passar mina behov?

Det finns många olika typer av skötbord att välja på och det är lätt att känna sig lite överväldigad. Valet av skötbord beror på många olika faktorer. Hur mycket plats kan ni undvara till ett skötbord? Måste det hängas på väggen eller går det att ställa på golvet? Behöver ni köpa till ett tvättställ? Priserna mellan olika skötbordsmodeller är stora, därför är det så viktigt att tänka igenom sina behov noggrant så man köper rätt typ av skötbord. Skötbordsspecialisten erbjuder skötbord där varje detalj är genomtänkt för att passa offentliga miljöer där man har höga krav på både hygien och säkerhet.

Skötbord på förskolor

Om skötbordet ska användas på förskolor så bör man också tänka på personalens arbetsmiljö. Helst vill man undvika att utsätta förskollärarna för alltför många tunga lyft. En del skötbord är utrustade med en stege så att barnen själva kan klättra upp. Det finns också många modeller med reglerbar arbetshöjd. En del går till och med att sänka ända ner till golvet. Det finns också skötbord som justeras steglöst genom en enkel knapptryckning. Då kan personalen själva ställa in skötbordet till optimal arbetshöjd.

Säkra skötbord

Varje år skadas cirka 600 barn i Sverige i åldern 0-3 år när de ramlar ner från skötbordet. Därför är säkerheten runt just skötbord så viktig. På internet hittar du skötbord med mycket hög säkerhet. Skötborden är solida med mycket stor bärförmåga, många klarar av så höga vikter som 400 kilo. De flesta skötborden har en skålad form som gör att barnet ligger säkert och det finns alltid en säkerhetssele. Borden har höga kanter på tre sidor så att barnet inte kan ramla ner och rundade kanter och hörn så att inga barn kan springa in i dem och göra sig illa.


Posted

in

by

Tags: